Työssäoppiminen 27.4.

Työssäoppiminen 27.4. HIUSTENLEIKKAUS ASIAKKAALLE

Asiakas halusi sivujen lyhennyksen häivyttäen hiusrajaa, sekä pitkän osion tasausleikkauksen. Asiakas myös halusi hiustenvärjäyksen, mutta emme tässä postauksessa käsittele sitä sen enempää.

Pahoittelut kuvista, ovat jostain syystä todella huonolaatuisia.

Asiakkaalla oli todella paksut, ja luonnonkiharat hiukset, ja lyhennettävää riitti.
Pitkästä osiosta lähti pituutta noin 5-10 cm kohdasta riippuen. Sivut leikkasin koneella siten, että ne olivat pisimmillään 12 mm ja lyhimmillään 3 mm. Kuvaa niskasta päin minulla ei valitettavasti ole, sillä tuntemattomasta syystä kyseiset kuvat olivat niin huonolaatuisia, että niistä tuskin sai edes selvää. Tasaus oli kuitenkin onnistunut, haastava kylläkin luonnonkiharan ja vahvan tukan myötä.

Viimeistelin asiakkaan suoristamalla luonnonkiharan tukan, jotta malli muistuttaisi enemmän yhdenräppärin hiusmallia, josta inspiraatio tähän tuli.

Tässä näkyy siis häivytetyt sivut - jotka olivat mielestäni onnistuneimmat tähän mennessä. Kuvasta hienosti huomaa että työvälineistäni puuttuu niskasuti, sillä karvoja oli asiakkaan niskassa todella paljon...
Olisin voinut tasausleikkauksen lisäksi vielä ohentaa pidempää osiota, mutta koska asiakas ei omia hiuksiaan suorista, vaan antaa niiden olla luonnonkiharalla, en ohentamiseen päätynyt.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Etätehtävä 18.3.2020

Värjäys - vaalennus ja kevytvärjäys - mallityö

Värjäys - harmaa peittoon kevytvärillä - mallityö