Etätehtävä 8.5.

Etätehtävä 8.5. : Tuoteperheeseen tutustuminen

Tehtävänä oli valita tuoteperhe ja kuusi siihen kuuluvaa tuotetta, sekä tutustua niihin. Valitsin Back To The Roots - tuotesarjan. 

Back To The Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu tuotesarja, jossa perehdytään hiuspohjan ja hiusten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kyseessä on unisex-tuotesarja, joka soveltuu monelle käyttäjälle.

Tuotesarja hyödyntää uudenlaista nykyteknologiaa. Tuotteita inspiroi ikiaikaiset luonnon rohdot, yrtit, sekä aromaterapeuttiset tuoksut.

Hiuspohjaa elvyttävä hoitoaine. Hoitoaineen sisältämä mentoli virkistää ja viilentää hiuspohjaa antaen samalla raikkaan tuoksun. Tuote poistaa sähköisyyttä ja parantaa hiusten kammattavuutta

Kuorivan ja kosteuttavan shampoon sisältämät luomuriisirakeet sekä maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Sopii hyvin hilseilevälle hiuspohjalle! 
Ravoittuville hiuksille suunnattu tehokas syväpuhdistava shampoo. Annostelupumpun avulla helppo annostella! Rosmariinin tuoksu tekee pesukokemuksesta aromaattisen ja miellyttävän. 

Herkälle ja kuivalle hiuspohjalle tarkoitettu kosteuttava ja rauhoittava shampoo ehkäisee hilsettä ja kutinaa. Laventelin tuoksu rauhoittaa myös pesun aikana. 
Virkistävä hiusvesi hoitaa hiuspohjaa. Hiusvedessä olevat aloe vera ja glyseriini kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa, sekä mentoli stimuloi ja viilentää. Kätevän nokan avulla helppo levittää! 

Hiuspohjaan jätettävä voide rauhoittaa ja kosteuttaa. Hoitovoide sisältää glyseriiniä, luonnon betaiinia sekä hoitavia ja kosteuttavia öljyjä. Voidemainen koostumus on helposti käsiteltävää. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Etätehtävä 18.3.2020

Värjäys - vaalennus ja kevytvärjäys - mallityö

Värjäys - harmaa peittoon kevytvärillä - mallityö